MATHIAS PEDERSEN

Speditørelev, Road Import

Mathias Pedersen Box


Det er let at falde til hos LEMAN. Mine søde kollegaer er med til, at gøre det nemt for mig, og jeg er rigtig glad for, at der altid er nye, spændende udfordringer at løse.

Da jeg blev ansat som elev, kendte jeg ikke meget til branchen i forvejen. Men på kort tid gav mine kolleager og min mentor mig et godt indblik i LEMAN og branchen generelt, så jeg hurtigt fik et rigtigt godt indtryk af både firmaet og transportbranchen.

Der er aldrig to dage der er ens. Jeg har daglig kontakt med mange forskellige kunder og agenter, hvilket er med til at udvikle både mine sprogfærdigheder og mit netværk. Derudover booker jeg sendinger og har direkte kontakt med vores vognmænd og samarbejdspartnere. Jeg kan godt lide at arbejde effektivt og under pres, og hos LEMAN har jeg heldigvis en afvekslende hverdag med mange spændende udfordringer.

Vi har et godt sammenhold blandt eleverne, og vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Jeg får stor mulighed for at udvikle mig og afprøve tingene i praksis, og der er altid god hjælp at hente, når jeg har brug for det.

 


Om Elevuddannelsen
Elevstillinger

Tilbage til 'Elev hos LEMAN'

 

 

 

Spørg Mathias om hverdagen i en stor importafdeling, hvor tingene ofte går rigtig stærkt.

mathias.pedersen@leman.com

 

Kontakt Andreas Thye for mere information om jobbet som speditørelev.

andreas.thye@leman.com

 

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk