NIKOLAI PEDERSEN

Speditørelev, Pharma Road

Nikolai Pedersen Box 

 

Som speditørelev i Road afdelingen er jeg blevet en del af den næststørste transportform i verden, vejtransport. I mit arbejde er to dage sjældent ens, og jeg kan lide at have en aktiv dag. Fra start fik jeg personligt ansvar og selvstændige opgaver. Det var en af grundene til at jeg valgte LEMAN.

 

Min arbejdsdag består primært i at jeg får lastbilerne til at køre så effektivt som muligt, så unødige kilometer og halvtomme trailere undgås. Mine arbejdsområder er primært import fra det meste af EU, med lastbiler der kører med pharma gods.

 

Samarbejdet mellem mine kollegaer og jeg er vigtigt, da vi sidder og løser opgaver til og fra flere lande, på tværs af hinanden. Der er tid og besvær at spare, ved at benytte hinandens områdekompetencer. Der er en masse at lære ved at tale med, og ikke mindst at lytte til, erfarne kollegaer når vi taler om arbejdsopgaverne. Sammenholdet på arbejdspladsen er rigtig godt. Alle er på lige fod, og som ny føler man sig godt taget imod.

 

Min ambition er at blive helt selvkørende i mit arbejde, og det er jeg godt på vej til. Måske vil jeg også prøve kræfter med en udstationering på en af LEMANs lokationer rundt omkring i verden.

 

Om Elevuddannelsen
Elevstillinger

Tilbage til 'Elev hos LEMAN'

 

 

Spørg Nikolai om hverdagen i en pharma-afdeling, hvor tingene ofte går rigtig stærkt.

nikolai.pedersen@leman.com

 

Kontakt Andreas Thye for mere information om jobbet som speditørelev.

andreas.thye@leman.com

 

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk